Mad

Grillet aubergine med gedeost

af Louisa Lorang 6. september 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er grillet aubergine med gedeost. Få opskriften her

1 stor auberginelidt oliesalt4 tomater, gerne blandedesalt og peber2 spsk. olivenolie1 spsk. balsamico1 håndfuld plukket oregano100 g blød gedeost, gerne i olie50 g ristede mandlerTILBEHØR:groft brødSkær auberginen i 1-2 cm tykke skiver. Vend dem med lidt olie, og gril dem på en varm grillpande. Krydr med salt.Skær tomaterne i mindre stykker, og vend dem med salt og peber, olivenolie, balsamico og oregano.Anret aubergineskiverne med gedeost, tomatsalat og ristede mandler. Servér straks med brød til.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER