grillet ananas
Mad

Grillet ananas-brulé med vaniljecreme

24. maj 2017
af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
En skøn sommerdessert med sprød karamelliseret overflade. Her får du opskriften på grillet ananas-brulé med vaniljecreme

Grillet ananas-brulé med vaniljecreme

Tid: 20 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 1 moden ananas 4 spsk. rørsukker 1 lille creme brulé-gasbrænder
VANILJECREME 2 æggeblommer 2 spsk. sukker korn af 1 vaniljestang 2½ dl rømme (f.eks. fra Irma) PRØV OGSÅ: Et godt alternativ til grillet ananas kan være en skøn ananastrifli med makroner. Få opskriften her

Opskrift - sådan laver du grillet ananas-brulé med vaniljecreme

1. Skær skrællen af ananassen, og skær den i 4 tykke både på langs. Steg dem i ca. 3 minutter på hver side på en varm grill. Drys den varme ananas med rørsukker, og brænd overfladen med en gasbrænder, så den karamelliserer. 2. RØMMECREME: Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen med en elpisker til en luftig masse. Vend rømme i med en ske. Servér cremen til den grillede ananas. PRØV OGSÅ: Grillede ferskner med hindbær og vaniljeis
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også