
1. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken.
2. Tag laksen ud af køleskabet. Pil og hak løg. Pil hvidløg, skræl ingefær, og riv begge dele fint. Steg løg, hvidløg, ingefær og karrypasta i olie i en gryde i et par minutter. Tilsæt kokosmælk og bouillon. Knæk den træede bund af aspargeserne; skyl stænglerne, og skær dem i mindre stykker. Skyl broccoli, og tilsæt sammen med asparges. Afdryp bambusskud, og tilsæt. Læg laksebøfferne i overfladen af gryden, og lad dem dampe under låg i ca. 5 minutter, til de er gennemstegt. Smag retten til med limesaft og fiskesauce.
3. SERVERING: Anret ris og green curry med laks på 4 tallerkener, og top med kokosflager og plukket basilikum.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Shepherd’s pie med græskar-kartoffelmos – Få opskriften her
Onsdag: Pitabrød med krydrede kikærter – Få opskriften her
Torsdag: Polenta med ristede svampe og chorizo – Få opskriften her
Fredag: Helstegt kylling med moderne broccolisalat – Få opskriften her