Forretter

Vege sandwich

af Louisa Lorang og Birgitte Nymann 12. januar 2011
Få opskriften på vege sandwich her

DET SKAL DU BRUGE: 200 g kogte butterbeans(evt. fra dåse)50 g mandler, smuttede1 fed hvidløg2 spsk. tahini2 spsk. ekstrajomfruolivenolie1-2 spsk. koldt vand2 spsk. citronsaltENDVIDERE:2 røde peberfrugter i både1 aubergine i skiveren smule olie til penslingsalt½ bundt basilikum, plukket2 grove bollerSÅDAN GØR DU:Blend bønner, mandler, hvidløg, tahini, olie og vand. Mosen må efter min mening gerne være lidt rustik, men det er en smagssag. Tilsæt lidt mere vand, hvis du ønsker den glat.Smag til med citron og salt. Pensl peberfrugter og aubergine med lidt olie, og gril begge dele på en varm grillpande. Krydr med salt. Fyld bønnemos, peberfrugt, aubergine og basilikum i bollerne, og servér straks, ellerTIP:Udvand mange bønner ad gangen (skal udblødes i 8 timer), kog dem i usaltet vand, og frys dem i mindre portioner. Så har du altid bønner klar til brug. Brug også gerne bønnemosen somdip til friske grøntsager.FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann. KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENERELEVANTE LINKS

Løbeskole