Forretter

Grillede rejer med grønne asparges

af Lene Hansson 3. juli 2009
Retten her laves som forret på grill – enten gas- eller kulgrill

12 kæmperejer4 spsk. barbecuesauce (se opskrift nedenfor)4 grønne asparges (gerne thaiasparges)4 hvide asparges½ tsk. Lene Hanssons Kryddersaltsaft af ½ appelsin½ tsk. Lene Hanssons Krydderpeber

Barbecuesauce3 spsk. ketchup1 tsk. sambal oelek (chilisauce)1 tsk. dijonsennep2 tsk. brun farin

Bland alle ingredienserne til barbecuesaucen sammen.Pensl rejerne med barbecuesauce. Gril de grønne asparges ganske lidt, skær de hvide asparges over på langs, og gril dem ligeledes ganske lidt. Tag aspargesene af, og gril nu rejerne i ca. 2 minutter på hver side. Placér aspargesene på en tallerken, drys med salt, pres appelsinsaft hen over, og drys med peber. Læg rejerne ovenpå, og top med lidt ekstra barbecuesauce.

Se også:Hopperejer med marinadeAvocadocarpaccio med fjordrejer