Mad

Fladbrød med svin og lynsyltet kål

af Louisa Lorang 28. marts 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er fladbrød med svin og lynsyltet kål. Få opskriften her

½ hvidkål1 dl eddike1 dl sukker1 rød chili, hakket (med eller uden kerner)ENDVIDERE:300 g svinekød i strimlerlidt olie til stegningsalt og peber100 g blandet salatlune fladbrødSnit kålen fint. Kassér evt. det groveste af stokken.Kom eddike, sukker og chili (efter smag) i en gryde, og lad det koge op, til sukkeret er smeltet. Kom kålen i, og lad den simre i lagen i 10 minutter. Dræn eddikelagen fra, og rist imens svinekødet i olie på en varm pande. Krydr det med salt og peber, og fyld kål, svin og salat i lune fladbrød. Servér straks.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER