
1. Skær fisken i aflange bjælker, og krydr med salt og peber. Skræl gulerødderne, og riv gulerødder og squash groft. Rens forårsløgene, og snit dem på skrå. Varm olien op på en pande, og steg karryen i 1 minut. Tilsæt grøntsagerne, og svits, til væden er fordampet. Krydr med salt og peber, og vend hakket purløg eller dild i. Køl det let af.
2. Rør Mornaysaucen med fint-revet citronskal. Skær pastapladerne ud i ca. 15 cm’s bredde, hvis pladerne er hele. Smør hver plade med et tyndt lag sauce, fordel lidt af grøntsagerne ovenpå, og læg et stykke fisk på midten. Fold eller rul sammen. Smør et ovnfast fad, fordel lidt sauce i bunden, og læg rullerne med sammenføjningen nedad. De må ikke ligge for tæt. Dæk med sauce, og drys ost over. Bag rullerne i en 200 grader varm ovn ca. 20 minutter.
3. Grøntsagsspåner: Skræl gulerødderne, og høvl gulerødder og squash i lange spåner med en tyndskræller. Vend dem med olie og eddike, og servér som tilbehør til fiskerullerne.
TIP: Kig efter fiskemandens tilbud. Du kan pakke alle slags fast fisk ind i de friske pastaplader.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Lynpizza med svampe - Få opskriften her
Bagte auberginer a la lasagne - Få opskriften her