https://imgix.femina.dk/media/fce755370fbb47429aa901da5c034c8e.jpg
Mad

Farsbrød med rødbeder og kapers

9. september 2009
af Beagle Iuel-Brockdorff
Et rigtig lækkert farsbrød der gør sig rigtigt godt i hverdagen

Tid: Ca. 1 time

500 g hakket oksekød
Salt, peber
4 skiver hakket, syltet rødbede
1 lille spsk kapers
1 lille revet løg
1 dl hakket persille
1 æg
1 dl kold bouillon
1 dl rasp

Stuvet spinat:
500 g hel, optøet spinat, 1 spsk mel, ca. 3 dl mælk eller mælk og fløde blandet

Tilbehør:
Brøndkarse og evt. kartofler

Ælt kødet med det øvrige. Form farsen til et brød i et ildfast fad. Stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min., til det er færdigt. (Stik i farsbrødet og se om væden er klar).

Ryst mel og mælk sammen. Varm spinaten op i en gryde. Jævn med meljævning og kog et par minutter. Smag til og servér spinaten til farsbrødet, evt. med kartofler og brøndkarse til.

Læs også