
Mad
Farsbrød med rødbeder og kapers
9. september 2009af Beagle Iuel-Brockdorff
Et rigtig lækkert farsbrød der gør sig rigtigt godt i hverdagen
Tid: Ca. 1 time
500 g hakket oksekød
Salt, peber
4 skiver hakket, syltet rødbede
1 lille spsk kapers
1 lille revet løg
1 dl hakket persille
1 æg
1 dl kold bouillon
1 dl rasp
Stuvet spinat:
500 g hel, optøet spinat, 1 spsk mel, ca. 3 dl mælk eller mælk og fløde blandet
Tilbehør:
Brøndkarse og evt. kartofler
Ælt kødet med det øvrige. Form farsen til et brød i et ildfast fad. Stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min., til det er færdigt. (Stik i farsbrødet og se om væden er klar).
Ryst mel og mælk sammen. Varm spinaten op i en gryde. Jævn med meljævning og kog et par minutter. Smag til og servér spinaten til farsbrødet, evt. med kartofler og brøndkarse til.