CHOKO-NUTELLA-STICKS (4 stk.)
100 g mørk chokolade 70 %
50 g Nutella el.andet nøddesmørepålæg (f.eks. Nocciolate fra Rigoni di Asiago)
4 træpinde
1 isterningeform eller lille muffinform i silikone
Knæk chokoladen i stykker, og smelt den i en skål over vandbad. Rør Nutellaen i. Fordel chokoladen i forme, og sæt en pind i hver. Lad dem stivne helt, inden de vendes ud.
ITALIENSK CHOKO-MOKKA (4 kopper)
2 choko-Nutella-sticks
6 dl mælk
4 små kopper espresso (stærk kaffe)
Varm mælken op, men pas på – den må endelig ikke koge (så får den en forkert smag). Lav 4 kopper stærk, stærk kaffe/espresso. Bland mælk og kaffe i 4 varme kopper, og rør chokoladen i.
PRØV OGSÅ: 3 lækre cocktails med baileys