Drikke

Choko-nutella-sticks og italiensk choko-mokka

11. december 2013
af Susanne Palmqvist
Foto: Anders Schønnemann
I Italien får man en skøn kaffedrik med kakao, Nutella og espresso. Lav de lækre chokoladepinde selv, så er de lige til at opløse i den varme mælk og espresso. Kommer du en lille cognac i, bliver det en rigtig voksendrik. Uhm ... Choko-pindene pakket i cellofan er i øvrigt også en sød idé til en veninde- eller værtindegave
  CHOKO-NUTELLA-STICKS (4 stk.) 100 g mørk chokolade 70 % 50 g Nutella el.andet nøddesmørepålæg (f.eks. Nocciolate fra Rigoni di Asiago) 4 træpinde 1 isterningeform eller lille muffinform i silikone Knæk chokoladen i stykker, og smelt den i en skål over vandbad. Rør Nutellaen i. Fordel chokoladen i forme, og sæt en pind i hver. Lad dem stivne helt, inden de vendes ud.   ITALIENSK CHOKO-MOKKA (4 kopper) 2 choko-Nutella-sticks 6 dl mælk 4 små kopper espresso (stærk kaffe) Varm mælken op, men pas på – den må endelig ikke koge (så får den en forkert smag). Lav 4 kopper stærk, stærk kaffe/espresso. Bland mælk og kaffe i 4 varme kopper, og rør chokoladen i.   PRØV OGSÅ: 3 lækre cocktails med baileys