Strimler af pandekager med peach melba
Desserter

Strimler af pandekager med Peach Melba

af Julie Hey 3. oktober 2012
Foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: Pandekager til morgenmad er en perfekt start på dagen, prøv denne lidt sundere version af morgenmadspandekager.

Den klassiske kombination af fersken og hindbær slår aldrig fejl - heller ikke når den kombineres med skønne smørbagte pandekager. 

Strimler af pandekager med peach melba

Tid: 25 min.

Det skal du bruge til pandekager med peach melba

Pandekagedej:3 æg3-3½ dl sødmælk1 nip salt130-150 g hvedemelSmør til bagning2 tsk sukker¼ tsk vaniljesukker, kardemomme eller revet citronskal

Peach Melba:200 g hindbær2 ferskener4 dl skyr el. yoghurtLidt ahornsirup

LÆS MERE: Er du vild med pandekager? SØNDAG har samlet fem fortryllende pandekageopskrifter, der giver ny inspiration til en gammel dessertklassisker, så du kan spise den morgen, middag og aften. Se alle opskrifterne her

Sådan laver du pandekager med peach melba

Pandekagedej:Pisk æg, mælk og salt.

Bland og si de tørre ingredienser, og rør mælkeblandingen i.

Lad dejen hvile i køleskabet i ½-1 time.

Peach Melba:Bag pandekagerne på en pande i rigeligt smør.

Skyl hindbær og ferskner og skær den i mindre stykker.

Skær pandekagerne i strimler og servér dem i en skål med skyr eller yoghurt, ahornsirup og frugt.

LÆS MERE: Prøv også denne morgenmad som dessert, ved at lave en Peach Melba yoghurtis. Se opskriften her