Desserter
Risengrød med kanelsukker og smørklat
Der er ingen fare for, at nogen får denne risengrød galt i halsen, for den smager akkurat, som den altid har gjort - basta! Her får du opskriften på risengrød med kanelsukker og smørklat
Onsdag, 13. december 2017 - 7:10 - af Trine Hahnemann og Marie Melchior, Foto: Columbus Leth og Betina Hastoft
Risengrød med kanelsukker og smørklat
Tid: 40 minutter.
Antal personer: 8.
DET SKAL DU BRUGE
3 dl vand
300 g grødris
1,6 l sødmælk
1 nip salt
TIL SERVERING
150 g sukker
2 spsk. stødt kanel
50 g smør
Få 8 numre af femina fra kun 229 kr - ingen binding! Få vores tilbud her
PRØV OGSÅ: Risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce
Opskrift - sådan laver du risengrød med smørklat
Bring vandet i kog i en stor gryde. Tilsæt ris, og lad dem koge i 2-3 minutter under omrøring. Tilsæt mælk, og rør, til det koger igen. Lad herefter risene simre under låg ved meget svag varme i 30 minutter. Rør i dem ofte, så grøden ikke brænder på! Tag gryden af varmen, og tilsæt salt.SERVERING: Rør sukker og kanel sammen. Servér risengrøden varm, drysset med et tyndt lag kanelsukker og med en klat smør i midten.