

Opskrift på is med mandelknas og orangesirup
22. marts 2013Denne opskrift på is med mandelknas og orangesirup er en smuk og meget nem dessert til påske.
Det skal du bruge
½ vaniljeis1 pk Kongemandler eller Påskeæg, Toms1 øko-appelsin ½ dl sukker2 drys fra vaniljekværn eller ¼ vaniljestangLÆS MERE: Vil du lave mere hjemmelavet is? Her får du 6 opskrifter på is, du selv kan lave
Sådan laver du is med mandelknas og orangesirup
Riv skallen på appelsinen evt. med et juliennejern. Pres saften fra appelsinen (ca. 1 dl) og hæld den på en pande med sukker og vanilje. Kog saften ind til en sirup - det tager 8-10 min.Hak de gule og orange mandler groft.Kugl isen op med en ske, så de ligner æg. Vend »is-æggene« i de hakkede mandler og servér med dryp af appelsinsirup.LÆS MERE: Mangler du inspiration til påskefrokosten? Her får du 7 lækre opskrifter, der passer perfekt til påskebordet
TIP
Lav eventuelt kuglerne dagen inden du skal bruge dem, pak iskuglerne i husholdningsfilm og frys dem ned igen. Så er de lettere at rulle i mandlerne lige inden servering.
Læs også
