Desserter

Kaffemousse med is og snickers

15. juli 2015
af Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
Gå all-in på en dessert, der har det hele!

TID: 1 TIME OG 30 MIN.

Opskriften giver 6 STK. 

Ingredienser:

1 blad husblas

1 dl stærk kaffe

3 spsk sukker 

2 dl piskefløde

1 Snickers Bar, 60 g 

½ l vaniljeis 

Fremgangsmåde:

Læg husblassen i koldt vand i 5-10 min. 

Tilbered kaffen og kom sukker i. 

Pisk fløden til skum. 

Knug husblassen fri for vand og opløs den i den lune kaffe. 

Rør kaffen i flødeskummet. 

Fordel cremen i 6 glas og stil på køl i 1 times tid.

Skær Snickers i mindre stykker. 

Læg en kugle is oven på moussen og pynt med Snickers-stykker.