Desserter

Jamie Olivers ferskner & vaniljecreme

af Redaktionen 23. april 2011
Lav Jamie Olivers ferskner & vaniljecreme fra hans nye kogebog ”Jamies mad på 30 min.”

Her får du en smagsprøve fra Jamie Olivers nye kogebog "Jamies mad på 30 min."

Jamie Olivers menu

Svinekoteletter med knas

Kvaste kartofler

Savojkål med mynte

Dessert: Ferskner & Vaniljecreme

FERSKNER & VANILJECREMEDet skal du bruge til 4 personer:2 ds halve ferskner i egen saft (ca. 415 g)1 kanelstang425 g vaniljecreme4 "shortbread" småkagerNogle kviste frisk mynteSådan gør du:Hæld ferskner og saft i en lille gryde sammen med 1 kanelstang og stil den over høj varme. Skru ned og lad det stå og simre.Fordel vaniljecreme i et fad. Øs de varme ferskner over og smuldr småkagerne over.Dryp lidt af den varme saft over, resten skal ikke bruges. Pluk bladene af myntekvistene og drys dem over.