Desserter

Hvidt og mørkt chokoknas

af Camilla Zarah Lawes 31. oktober 2011
Foto: Columbus Leth
Det hvide og mørke chokokræs er super enkelt at lave, og det smager bare SÅ godt

Hvid og mørk chokoknas(ca. 12 af hver)

DET SKAL DU BRUGE

MØRKT CHOKOKRÆS100 g god mørk chokolade, 70 %100 g smuttede mandler, skåret på langs

HVIDT CHOKOKRÆS100 g hvid chokolade50 g hakkede abrikoser50 g hakkede tranebær

Smelt de to slags chokolade over hver sit vandbad. Vend mandler i den mørke chokolade og en blanding af abrikoser og tranebær i den hvide chokolade. Fordel små toppe med en dessertske på en bageplade med bagepapir, og stil dem køligt i ca. 1 time, til chokoladen har sat sig. Opbevar konfektstykkerne køligt i en kagedåse.

PRØV OGSÅ: Marcipansushi med hindbær og nougat