
Kongehuset
Det tager cirka 10 minutt at laver hjemmelavet is med youghurt og peach melba + 2 timers indfrysning
150 g moden fersken150 g frosne hindbær200 g græsk yoghurt 10%¾ dl sukker2 tsk vaniljesukker med ægte vaniljeVil du have flere opskrifter på hjemmelavet is, så klik her
1. Skær ferskenen i terninger.2. Gem lidt af frugten til pynt.
3. Blend hurtigt resten af frugten med yoghurt, sukker og vaniljesukker - med stavblender eller i en foodprocessor.
4. Sæt isen i fryseren i 1-2 timer, til den er fast og kan kugles op.5. Hvis isen efter indfrysning er blevet meget hård, kan du inden servering stille den 1 time i køleskabet. Kugl isen op og pynt med resten af frugten.
Energi pr. person: 183 kcal.Fordelt på: protein 9%,kulhydrat 63%, fedt 28%