hjemmelavede snebolde.
Desserter

Hjemmelavede snebolde med limoncello

af Louisa Lorang 7. februar 2022
Foto: Anders Schønnemann
Hjemmelavede snebolde! Køb en god limoncello, og brug gerne din hjemmelavede marcipan. Så bliver man virkelig glad!

Det skal du bruge

  • 200 g marcipan (gerne hjemmelavet)
  • 1 tsk. fintrevet økocitronskal
  • 2 spsk. limoncello
  • 3 spsk. flormelis
  • evt. lidt flormelis til hænderne
  • 150 g hvid chokolade
  • kokos

Opskrift - sådan laver du snebolde med limoncello

  1. Ælt marcipanen sammen med citronskal, limoncello og flormelis.
  2. Brug lidt flormelis på hænder og bord, så det ikke klistrer fast. Tril kugler på størrelse med hasselnødder, og sæt dem i køleskabet i 1 time.
  3. Smelt chokoladen over vandbad. Pas på, den ikke får for meget varme. Tag den gerne af, inden al chokoladen er smeltet, og lad den smelte færdig uden varme.
  4. Overtræk sneboldene med hvid chokolade, og rul dem i kokos. Lad chokoladen størkne i køleskab inden servering.

TIP: Sneboldene holder sig i mindst 1 uge i køleskabet.