drømmekage
Desserter

Drømmekage med mysli-topping

En drømmekage smager naturligvis som en drøm. Med en knasende myslitop gør den dig endnu mere salig. Her får du opskriften på drømmekage med mysli-topping

Drømmekage med mysli-topping

Tid: 20 minutter. Bagetid: I alt 35 minutter
Antal: 20 stykker
 
DET SKAL DU BRUGE
5 æg
400 g rørsukker
300 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
korn af 1 vaniljestang
2 dl sødmælk
100 g smør
1 bageform, ca. 30 x 40 cm
 
 
MYSLITOPPING
200 g smør
1 dl sødmælk 
150 g kokosmel
150 g grovvalsede havregryn
100 g studentermix (blanding af nødder og rosiner)
300 g brun farin
 
Få 13 nr. af femina + glasvase fra Lyngby Porcelæn for kun 348 kr.
 
PRØV OGSÅ: Drømmekage-dessert
 

Opskrift - sådan laver du drømmekage med mysli-topping

 
1. Tænd ovnen på 200°. Beklæd bageformen med bagepapir. Pisk æg og sukker helt lyst og skummende med en elpisker i en skål. Rør hvedemel og bagepulver i æggemassen. Varm vaniljekorn, mælk og smør op i en gryde, til smørret er smeltet, og rør smørblandingen i dejen. Fordel dejen i formen, og bag kagen i ovnen i 25-30 minutter, til overfladen er fast nok til at bære toppingen.
 
2. MYSLITOPPING: Bring alle ingredienserne i kog i en gryde under omrøring.
 
3. Fordel myslitoppingen oven på kagen. Bag kagen i ovnen i yderligere 5 minutter, til overfladen er flot gylden. Lad kagen køle af inden servering.
 
Læs mere om: