drømmekage
Desserter

Drømmekage med mysli-topping

af Emma Martiny 16. februar 2018
Foto: Nina Malling
En drømmekage smager naturligvis som en drøm. Med en knasende myslitop gør den dig endnu mere salig. Her får du opskriften på drømmekage med mysli-topping

Drømmekage med mysli-topping

Tid: 20 minutter. Bagetid: I alt 35 minutter Antal: 20 stykker   DET SKAL DU BRUGE 5 æg 400 g rørsukker 300 g hvedemel 3 tsk. bagepulver korn af 1 vaniljestang 2 dl sødmælk 100 g smør 1 bageform, ca. 30 x 40 cm  
  MYSLITOPPING 200 g smør 1 dl sødmælk  150 g kokosmel 150 g grovvalsede havregryn 100 g studentermix (blanding af nødder og rosiner) 300 g brun farin  
  PRØV OGSÅ: Drømmekage-dessert  

Opskrift - sådan laver du drømmekage med mysli-topping

  1. Tænd ovnen på 200°. Beklæd bageformen med bagepapir. Pisk æg og sukker helt lyst og skummende med en elpisker i en skål. Rør hvedemel og bagepulver i æggemassen. Varm vaniljekorn, mælk og smør op i en gryde, til smørret er smeltet, og rør smørblandingen i dejen. Fordel dejen i formen, og bag kagen i ovnen i 25-30 minutter, til overfladen er fast nok til at bære toppingen.   2. MYSLITOPPING: Bring alle ingredienserne i kog i en gryde under omrøring.   3. Fordel myslitoppingen oven på kagen. Bag kagen i ovnen i yderligere 5 minutter, til overfladen er flot gylden. Lad kagen køle af inden servering.