
Mad
1. Knus kiks og rørsukker helt fint i en blender eller foodprocessor. Smelt smørret, og blend det sammen med kiksemassen. Tryk kikseblandingen ud i springformen. Stil på køl. 2. FLØDEOSTCREME: Udblød husblas i en skål med koldt vand i 5 minutter. Tag husblassen op af vandet, vrid den let, og smelt den forsigtigt i en varmefast skål over vandbad. Afkøl husblassen helt. Pisk æggeblommer og sukker sammen med en elpisker til en luftig masse. Rør flødeost i med en ske. Rør vaniljekorn i sammen med yoghurt, fintrevet citronskal og smeltet husblas. Pisk æggehviderne stive med en elpisker i en skål, og vend dem forsigtigt i cremen. Pisk fløden til skum i en anden skål, og vend flødeskummet i flødeostcremen. Fordel cremen over kiksebunden. Dæk springformen med husholdningsfilm, og stil den i køleskabet i mindst 4 timer. 3. SERVERING: Knus bolsjerne helt fint i en blender, og drys dem i et jævnt lag oven på kagen. Pynt med blåbær, og servér. PRØV OGSÅ: Rice Krispies-konfekt med Dumle og Yankie Bar