https://imgix.femina.dk/media/b702bd08b092476ab619a041c58ded4e.jpg
Mad

Caponata

16. august 2010
af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen Regi: Notre Dame
Denne italienske ret kan serveres både som forret eller som tilbehør.

Til 2 personer

1 spsk olivenolie
1 lille løg
2 fed hvidløg
1 aubergine
1 lille rød peber
¾-1 dåse hakkede tomater
1 spsk kapers
8 grønne oliven
Salt, peber
1 lille tsk sukker
Lidt basilikum
3 spsk revet parmesan

Prøv også:

Farseret aubergine

Tomater med ris og aubergine

Sursød aubergine og squash

Kom olie i en gryde og tilsæt hakket løg og hvidløg, aubergine og peberfrugt i små stykker samt tomat.

Lad det hele simre i 5-6 min., hvorefter kapers, oliven samt sukker og krydderier røres i.

Kog igen 5-6 min., til tomaterne er kogt ind og smag til.

Server lun eller kold med revet parmesan over.

Læs også