Brød

Teatime

af Louisa Lorang 10. februar 2011
Foto: Anders Schønnemann
Det er altid dejligt at se vennerne, og i vinterferien er det ekstra hyggeligt og afslappet at se både børn og voksne til eftermiddagste med godt tilbehør. Er du til klassisk teselskab, kan du tilføje et par agurkesandwicher og måske lidt lemoncurd. Og så selvfølgelig frisk frugt.Invitér damerne, herrerne og alle de dejlige unger på te

Rugbrødssnitter med laks Få opskriften her

Blommemarmelade og briocherFå opskriften her

ChokoladecupcakesFå opskriften her

INDKØBSLISTE

FRUGT OG GRØNT: 1 kg blommerfrisk frugt til servering2 citroner1 bundt dild1 bundt purløgen knold ingefærKOLONIALVARER: 1 fed stang vaniljegeleringspulver til marmelade100 g mørk chokolade150 g mælkechokoladeflormelisforme til cupcakespynt til cupcakesrugbrød KØL OG FRYS: gær9 æg (str. M)300 g smør + til servering200 g cremefraiche 38 %300 g flødeost, evt. Philadelphia250 g røget laks i tynde skiver TJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenolieflagesaltsaltsukkerhvedemelkakaobagepulvervaniljesukkerevt. frugtfarveevt. Atamon