Brød

Kuverthorn

9. oktober 2008
af Beagle Iuel-Brockdorff
16 stk.35 g gær1 dl lunken mælk50 g smeltet smør1 æglidt saltca. 250 g hvedemelsesamfrø til drysGæren udrøres i mælken og det øvrige tilsættes. Ælt

16 stk.35 g gær1 dl lunken mælk50 g smeltet smør1 æglidt saltca. 250 g hvedemelsesamfrø til drysGæren udrøres i mælken og det øvrige tilsættes. Ælt til dejen er smidig og del den i to kugler, som hver rulles til en cirkelrund plade. Skær 8 trekanter (lagkagesnitter) ud af hver og rul dem fra den brede ende. Læg hornene på spidsen på plader med bagepapir og lad dem efterhæve i 15 min. Pensl med æg, drys dem med sesamfrø og bag dem ved 225 grader i 10-12 min.