
Andebryster med rødbeder og blommer
4. oktober 2010
Ugens fredagsopskrift: Andebryster med rødbeder og blommer
Ingredienser
500 g rødbeder
2 spsk. olivenolie
salt
6 blommer
1 tsk. sukker
1-2 spsk. balsamicoeddike
100 g rucolasalat
2 andebryster
Prøv også: Andebryster med lynsyltede tranebær
Sådan gør du:
Skræl rødbederne, og skær dem i både. Vend dem med olie og salt, og bag dem ved 175° (varmluft) i 30-45 minutter, eller til de er møre med en smule bid.
Del blommerne, og fjern stenene. Sæt dem på bagepapir på en bageplade, og drys med sukkeret. Bag dem i en varm ovn i 10-15 minutter. Vend de varme rødbeder med balsamicoen, når de kommer ud af ovnen, og lad blommer og rødbeder afkøle til lunt. Vend begge dele med rucola lige inden servering.
Rids imens skindet på andebrysterne. Læg dem på en kold pande med skitndsiden nedad. Tænd for blusset, og lad brysterne stege i 12 minutter på skindsiden og 8-10 minutter på kødsiden ved moderat varme. Krydr med salt. Lad andebrysterne trække i 8-10 minutter, inden du skærer dem i skiver.
Servér andebrysterne med rødbede-blomme-salat.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



