
Mad
And i rød karry med ananas og aubergine
21. marts 2016af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Andebryst i en cremet rød karrysauce med grønt, kokos og krydderurter er thaimad, når det er bedst. Nemt og superlækkert. Få opskriften på and i rød karry med ananas og aubergine her
And i rød karry med ananas og aubergine til 4 personer
Tid: 30 minutter DET SKAL DU BRUGE TIL AND I RØD KARRY MED ANANAS OG AUBERGINE 2 andebryster 6-8 små runde auberginer (eller 1 stor) 1 bundt forårsløg 300 g frisk ananas 2 fed hvidløg 1 bundt thaibasilikum jordnøddeolie til stegning 2 spsk. rød karrypasta 1 dåse kokosmælk (400 g) saft af 1-2 limefrugter 3 spsk. fiskesauce TIL SERVERING risnudler PRØV OGSÅ: Asiatisk and med grøntsager Opskrift - sådan laver du and i rød karry med ananas og aubergine 1. Skær andebrysterne i tynde strimler, og sæt dem til side. Skyl auberginerne, og skær dem i kvarter. Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Pil og hak hvidløg fint. Pluk bladene af thaibasilikummen, og læg blade og stængler hver for sig. Skær skrællen af ananassen, skær den midterste stok væk, og skær frugtkødet i tern. Varm jordnøddeolie op i en wok, og steg karrypasta, stængler fra thaibasilikum og finthakket hvidløg i et par minutter. Tilsæt andekødet, og steg videre i et par minutter. Tilsæt auberginer, ananas og halvdelen af forårsløgene. Steg i 3-5 minutter. Hæld kokosmælk i retten, og lad det simre et par minutter, til saucen er tyknet en smule. Smag til med limesaft og fiskesauce. Fjern basilikumstænglerne. 2. Servering: Kog nudler efter pakkens anvisning. Drys retten med thaibasilikumbladene og resten af forårsløgene, og servér med nudler. PRØV OGSÅ: Laks i rød karry