Aftensmad

Ungarsk gullaschsuppe

af Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen 9. maj 2014
4 personerDet skal du bruge:400 g oksekød i små tern1 løg4 spsk olie til bruning4 tsk paprika2 tsk spidskommen4 bagekartofler1½ liter vand3

4 personerDet skal du bruge:400 g oksekød i små tern1 løg4 spsk olie til bruning4 tsk paprika2 tsk spidskommen4 bagekartofler1½ liter vand3 bouillonterninger2-3 røde snack peberfrugter2 dåser hakkede tomaterSalt, peber300 g groft brødSådan gør du:1. Hak løget. Brun oksekød og løg i olie ved god varme i ca. 3 minutter. Krydr med paprika samt spidskommen. Hæld vand og bouillontern ved.2. Skræl kartoflerne. Skær kartofler og snack peberfrugt i små tern. Kom kartofler, peberfrugt og tomat i gryden. Tilføj 1 tsk salt og lad det koge for svag varme i 15 min.3. Lun brødet på brødristeren eller i ovnen ca. 4 min.4. Smag suppen til med salt og peber og server den rygende varm med brød.Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.Find alle Mamas madplaner her