Aftensmad

Torsk en Papilottes

af Louisa Lorang 8. april 2022
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er torsk en Papilottes. Få opskriften her
2 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 300 g torsk uden skind og ben
  • 2 stilke bladselleri i tynde skiver
  • 200 g små tomater
  • 100 g babyspinat
  • 2 fed hvidløg i tynde skiver
  • 4 mindre stykker bagepapir
  • 1 god klat smør
  • salt og peber
  • ½ dl hvidvin
  • 2 stykker kødsnor

TILBEHØR

  • groft brød

Del fisken i to, og fordel fisk, bladselleri, tomater, babyspinat og hvidløg på to stykker dobbelt bagepapir. Top med smør, og krydr med salt og peber, og form papiret som små poser om fisk og grøntsager. Hæld lidt hvidvin i hver pose, og luk med kødsnor. Bag fiskene i ovnen ved 185° I 8-12 minutter. Servér straks de små poser med groft brød.