Aftensmad

Tomatsalat med kærnemælks- dressing

af Lynn Andersen. 8. august 2011
Foto: Bjørn Jakobsen
Tomatsalat med feta, løg, persille – og en helt anden, ny dressing.

Tomatsalat med feta, løg, persille - og en helt anden, ny dressingTomatsalat med kærnemælksdressing TID: 15 min.

Ingredienser dressing: Ingredienser salat: 1 dl mayonnaise½ dl kærnemælk2 spsk finthakkede persille1½ spsk citronsaft1 spsk finthakket løg1 finthakket fed hvidløgGroft salt, peber 6-8 middelstore tomater, gerne blomme1 dl finthakkede rødløg1 spsk citronsaft2 spsk olivenolie1 dl feta ostPersille

Fremgangsmåde: Bland mayonnaise, kærnemælk, persille, citronsaft, løg og hvidløg.Smag til med salt og peber.Stil til side.Halver tomaterne og bland dem med løg, citronsaft og olivenolie.Drys med salt og peber.Anret på et serveringsfad og hæld dressingen over.Smuldr feta over og drys med hakket persille inden servering.

Her finder du 6 lækre opskrifter på spændende retter med tomat:

6 lækre opskrifter med tomater

Bruschetta med tomat ogprosciutto Tomat- og pebergazpacho Pasta med tomatsauce og stegt ansjos

Pizza med grillede cherrytomater Tomatsalat med kærne- mælksdressing TTT - tomat tarte tatin