Aftensmad

Tomater med ris og aubergine

af Beagle Iuel-Brockdorff 9. september 2009
8 tomater,1 hakket løg,2 hakkede hvidløgsfed,olie,1 aubergine i små terninger,3 dl kogte ris,salt,peber,2 spsk hakket mynte,3 spsk hakket persilleSkær

8 tomater,1 hakket løg,2 hakkede hvidløgsfed,olie,1 aubergine i små terninger,3 dl kogte ris,salt,peber,2 spsk hakket mynte,3 spsk hakket persilleSkær et låg af tomaterne og udhul dem. Hak indmaden.Damp løg, hvidløg og aubergine i lidt olie og rør 1 dl vand i. Kog til al væde er fordampet og tag gryden fra varmen.Tilsæt tomatindmad, ris, krydderurter og krydderier og smag til.Fyld det i tomaterne og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 12 min.

Prøv også:Pølse og halloumi på butterdejSkinke med tomaterOksekød med peberfrugt og oliven