Aftensmad

Svinekoteletter med svampesauce á lá Provencale

af Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen 7. februar 2014
foto: Pantherstock
4 personerDet skal du bruge: 4 svinekoteletter, a ca. 150 g2 spsk madoliesalt og friskkværnet sort peberSvampesauce:1 skalotteløg1 fed hvidløg250 g

4 personerDet skal du bruge: 4 svinekoteletter, a ca. 150 g2 spsk madoliesalt og friskkværnet sort peberSvampesauce:1 skalotteløg1 fed hvidløg250 g blandede svampe2 dl fløde 9 %2 spsk saucejævner2-3 spsk Maille Provencale sennepsalt og friskkværnet sort peberØvrige tilbehør: 1 kg babykartofler200 g sukkerærterSådan gør du:Tilberedningstid ca. 30 minutter 1. Kog kartoflerne - og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden2. Rengør grøntsagerne til saucen. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. Svampene skæres i ensartede stykker.3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sekunder og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 minutter eller til de begynder at tage farve.5. Rør fløde sammen med sennep og saucejævner og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.Næringsindhold pr. person: Energi: 2325 KJ (556Kcal)Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)Protein 651 156 28Kulhydrat 930 222 40Fedt 744 178 32Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.