Aftensmad

Svinekoteletter med karrysauce

af Beagle Iuel-Brockdorff 16. september 2009
Prøv den fantastiske opskrift på svinekoteletter, du bliver ikke skuffet.

Tid: Ca. 30 min.

4 portioner ris, grove eller hvide2 dl hakket persille,basilikum og dild blandetSalt, peber4 tykke svinekoteletterOlie1 hakket løg2 skrællede, hakkede æblerCa. 2 tsk karry1 dl ananassaft (fra dåsen)3 dl god bouillon1 dl fløde eller kokosmælkCitronsaft

Ananassalsa:4-5 ananasringe3-4 forårsløg1-2 røde chilier1 spsk vineddike

Sautér løg og æbler i 2 spsk olie i en gryde, til al væde er fordampet. Rør karry i og lad det svitse et øjeblik. Tilsæt saft, bouillon og fløde eller kokosmælk og kog op. Smag til. Saucen kan jævnes. Kog risene.

Steg koteletterne i lidt olie på en varm pande, ca. 2 min. på hver side.

Skær alt til salsaen i små stykker og bland dem i en skål. Smag til med salt, peber og eddike. Rør krydderurterne i risene. Servér koteletterne i et varmt fad i saucen med ris og salsa til.