Pandekager af kartoffel med dressing
Aftensmad

Små pandekager af kartoffel

22. juli 2009
af Beagle Iuel-Brockdorff
Små pandekager af kartoffel med lækker purløgsdressing. Pandekagerne kan spises som tilbehør til kød, men er også gode i sig selv.

Mangler du en lækker forret, tilbehør til kød eller blot et lille let måltid? Så er disse kartoffelpandekager perfekte! Du får opskriften helt gratis lige her!

Det skal du bruge til pandekager af kartoffel

2 store skrællede bagekartofler1 spsk sesamfrø½ revet løgSalt og peberFedtstof til stegning.

Dressing:1 spsk flødeost2 spsk creme fraiche1 bundt hakket purløgSalt og peberCitronsaft

Prøv også: Lækre pandekager med nutella

Sådan laver du pandekager af kartoffel

Riv kartoflerne og bland dem med salt, peber, sesamfrø og løg.Steg dem som små pandekager på en pande i fedtstof.Rør flødeost, creme fraiche og purløg sammen og smag til med salt, peber og lidt citronsaft.Servér til de lune kartoffelpandekager.

Prøv også: Madpandekager med fyld af krebsehaler