Aftensmad

Salat med grillet kyllingelever og rabarber

af Louisa Lorang 14. maj 2009
Foto: Anders Schønnemann
Sprøde mandler, bløde rabarber og mør kyllingelever – mums!

Salat med grillet kyllingelever og rabarber:

1 spsk. flydende honning1 spsk. dijonsennep1 spsk. balsamicoeddike2 spsk. ekstrajomfruolivenolieSalt og peber

Endvidere:75 g mandler200 g rabarber100 g rørsukker300 g kyllingelever1 spsk. olie til stegning1 spsk. smør til stegning1 rødløg, i tynde både100 g blandet salat

Tilbehør:Italiensk brød

Rør honning, sennep, eddike og olie sammen, og smag til med salt og peber. Rist mandlerne i ovnen ved 180°, til de er sprøde og gyldne. Det tager ca. 10 minutter. Tag dem ud, og lad dem køle helt af. Skær rabarberne i grove stykker, og kom dem i en kasserolle med sukker. Lad det simre i 10 minutter. Rør forsigtigt i dem undervejs. Rens kyllingeleverne for sener og evt. blodrester. Dup dem tørre med et stykke køkkenrulle, og steg dem i smør og olie til de er akkurat gennemstegte. Krydr med salt og peber. Servér salaten med rødløg, dressing, kyllingelever, hakkede mandler og lune rabarber. Giv gerne groft brød til.

Salat med grillet kyllingelever og rabarber er del af en ugemenu. Se hele menuen her