Ristaffel med kylling i karry
Aftensmad

Ristaffel med kylling i karry

af Ulla Nielsen 3. januar 2015
Prøv denne lækre opskrift på ristaffel med kylling i karry, der helt sikkert bliver en af familiens favoritter.

Ristaffel med kylling i karry

2 voksne og 2 børn

Det skal du bruge til ristaffel med kylling i karry:

200 gram gulerødder200 gram løg1 squash3 kyllingefileter2 spsk olie2 tsk karry½ l kogende vand1 dl ananassaft fra dåse2 dl kokosmælk, evt. mere1 tsk majsstivelsesalt, peber, citronsaft

Prøv også: Kylling i karry med mango

Sådan laver du ristaffel med kylling i karry:

Skyl og rens gulerod, løg og squash, og riv grønsager groft på et rivejernKom olien i en gryde, varm op og tilsæt karryen. Svits et kort øjeblik Tilsæt grønsagerne og rør rundt, og steg dem ca. 10 minutterTilsæt vand og ananassaft.Bring retten i kog og tilsæt kokosmælk. Læg låg på gryden, og lad den simre i ca. 10 minutter.Dup kyllingefilletterne tørre, og skær dem ud i meget små tern, ca. en gange en centimeter.Tilsæt kød og rør rundt. Lad retten småkoge i ca. fem minutter, til kødet har skiftet fare.Rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand, og jævn sovsen. Smag den til med salt, peber, citronsaft, ananassaft og kokosmælk.Server ristaffel med kylling i karry sammen med ris.Beregn ca. tre dl. ukogte ris til to voksne og to børn. Server også fx ananasstykker, agurketern, banantern, æbletern, kokosmel, rosiner, avocado, rød peberfrugt, letdampet eller rå blomkål, broccoli, spidskål, savojkål eller rosenkål til retten.Vild med karry? Prøv også en nem og børnevenlig opskrift på boller i karry