Aftensmad

Pasta med svinekød

af Beagle Iuel-Brockdorff 10. september 2009
Tid: Ca. 30 min.4 portioner pasta2 spsk olie1 hakket løg2 fed hakket hvidløg500 g hakket magert svinekød3-4 snittede forårsløg1 squash i terninger1

Tid: Ca. 30 min.4 portioner pasta2 spsk olie1 hakket løg2 fed hakket hvidløg500 g hakket magert svinekød3-4 snittede forårsløg1 squash i terninger1 grøn peber i terningerSalt, peberOreganoTimianSvits løg og kød i olie i en stor gryde, til al væde er fordampet.Tilsæt de andre grøntsager og lad dem stege lidt.Kog pastaen, hæld vandet fra, men gem ca. 2 dl.Vend pastaen i kødblandingen sammen med lidt af kogevandet.Smag til og servér.Man kan servere revet ost til.