Aftensmad

Kyllingesandwich

af Julie Hey 14. marts 2011
foto: Bjørn Jakobsen
Tag en stor kylling, vær lidt kreativ – og en, to, tre har du to middage og en frokost til to personer! SØNDAGs Julie Hey tryller her med en stor økologisk kylling og får lækker mad til to-tre dage

KyllingesandwichTid: 10 min.

1 kylling, 3 retter

1 kylling, 3 måltider

DAG 1: AFTENOvnstegt kylling med rodfrugter

DAG 2: FROKOSTKyllingesandwich

DAG 2: AFTENKyllingesuppe

Det skal du bruge:100 g fuldkornssuppehorn,f.eks. fra Urtekram2 dl dressing (se foregående side)2 stegte kyllingebryst fra dagen før1 æble2 grove boller100 g salatBrøndkarse1 lille rødløg

TIP

Rør evt. en spsk. friskkværnet karry i dressingen.Man kan købe krydderiglas med kværn f.eks. fra Rosendahl, men også billigere engangsmodeller

Sådan gør du:Kog pastaen efter anvisning på pakken. Skyl i koldt vand og gem halvdelen til kyllingesuppen (se overfor).Grovdel kyllingebrystet og vend dem i 1½ dl af dressingen.Skyl æblet, skær det i skiver og vend dem sammen med pastaen i kyllingesalaten.Smør sandwichbollerne med resten af dressingen og anret med salat, kyllingesalat, brøndkarse og rødløg skåret i små terninger.