Aftensmad

Kyllingesalat med ranch-dressing

af Louisa Lorang 23. maj 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er kyllingesalat med ranch-dressing. Få opskriften her

2 kyllingebrysterolie til stegningsalt½ godt, sejt fluteolivenolie1 fed hvidløgENDVIDERE:1 dl kærnemælk1 spsk. mayonnaise,gerne Hellmann's1 tsk. æbleeddike1 tsk. tabasco½ dl finthakket purløgsalt og peber1 lille bundt grønne asparges, ca. 250 g2 hjertesalater1 bundt radiser i skiverTILBEHØR:evt. ekstra brødRist kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr dem med salt.Skær fluten i skiver, og dryp med olivenolie og salt. Rist dem på en varm pande eller grillpande, og gnid de varme, sprøde brød med hvidløg.Pisk imens kærnemælk, mayonnaise, eddike, tabasco og purløg sammen, og smag til med salt og peber.Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og kassér den. Skær aspargesene i tynde, skrå skiver, og skær salaten i grove både. Anret salat, asparges, radiser og skiver af kyllingebryst på to store tallerkener. Top med croutoner, og ranchdressing, og servér straks, evt. med ekstra brød til.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER