

Kartoffelsalat
Kartofler er de seneste år blevet skældt ud for at indeholde for mange kalorier, men faktum er, at de mætter og bugner af livsvigtige næringsstoffer, som ris og pasta er fattige på. Og så skal man da også unde sig selv de nye danske kartofler – intet er lækrere end en tallerken dampende varme nye kartofler med lidt smør og salt.Det skulle da lige være, hvis du kommer dem i en kartoffelsalat og serverer dem til en anden af sæsonens klassikere – grillmaden.
Derfor skal du spise de udskældte kartofler
Sprød kartoffelsalat
Det tager 20 min. at lave kartoffelsalaten, og der er nok til 4 pers.
1 dl pinjekerner1 bdt. radiser2 løg1 bdt. dildCa. 500 g kogte nye kartoflerCa. 30 g rucolasalat2-3 spsk. olivenolie2-3 spsk. kapersSalt, peberDESUDEN:Grillede pølser med sennepeller grillet/varmtrøget laks
Rist pinjekernerne på en tør pande – pas på, at de ikke brænder på.Skær radiser og løg i tynde skiver.Hak dilden.Skær de kogte kartofler i mindre stykker.Bland forsigtig alle ingredienser i en skål. Smag til med salt og peber og servér.
Få fire andre spændende bud på kartoffelsalat herAmerikansk kartoffelsalatKartoffelsalat med mayonaisedressing
Kartoffelsalat med dild og rødløg
Bagt kartoffelsalat med radiser, purløg og rygeostdressing
Savner du inspiration til sommerens grillmad - kig her
Læs også
