Aftensmad

Hjerter i tomatsauce

af Beagle iuel-brockdorff 26. januar 2009
TID: Ca. 1 timeSvinehjerterne er kogt møre i en lækker tomat­sauce. Servér med ris eller kartoffelmos til. 3 svinehjerter1 spsk olie1 løg½ dåse

TID: Ca. 1 timeSvinehjerterne er kogt møre i en lækker tomat­sauce. Servér med ris eller kartoffelmos til. 3 svinehjerter1 spsk olie1 løg½ dåse hakkede tomater (gem resten til i morgen)2 dl vandSalt og peber1 dl piskefløde

Tilbehør:Ris (kog nok, også til i morgen)Lidt persille

Efterse og skyl hjerterne. Skær dem i tykke strimler, som brunes i en stegegryde i olie. Hak løget og kom det i. Lad løget brune lidt, hvorefter tomat og vand tilsættes. Krydr med salt og peber og lad hjerterne simre under låg i en god halv time. Når de er møre, røres fløden i, og saucen smages til.Kog risene efter anvisningen på pakken og servér dem til hjerterne, drysset med hakket persille.