Aftensmad

Grillet snitsel med fennikel-slaw

af Louisa Lorang 24. februar 2022
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er grillet snitsel med fennikel-slaw. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min

INGREDIENSER

  • 2 dl perlebyg
  • salt
  • 2 spsk. flydende honning
  • ½ dl æbleeddike
  • ½ dl olivenolie
  • 1 fennikel
  • ½ lille hvidkål
  • 1 æble
  • 2 skinkesnitsler
  • olivenolie
  • salt og peber

Denne her snitsel er uden panering og derfor sund og smækker fredagsmad sammen med slaw og korn.

1. Skyl perlebyggen, og kog den mør i usaltet vand i ca. 15 minutter. Salt den, og hæld overskydende vand fra.

2. Rør honning med æbleeddike og olivenolie. Snit fenniklen fint, gerne på et mandolinjern. Snit kålen fint med en stor kniv, og skær æblerne i julienne (tynde strimler).

3. Vend byg, fennikel, kål og æble sammen, og smag til med salt.

4. Pensl snitslerne med olie, og gril dem på en varm grillpande. Krydr med salt og peber.

Servér straks snitslerne med salat.

Få indkøbslisten til hele ugens madplan her

MADPLAN FOR RESTEN AF UGEN

Mandag: Citron og rosmarinkylling - Få opskriften her

Tirsdag: Bbq-kylling med kaffe og slaw - Få opskriften her

Onsdag: Grillede pitabrød med makrelcreme - Få opskriften her

Torsdag: Hakkebøffer i svøb med rosmarinkartofler - Få opskriften her