

Grillet snitsel med fennikel-slaw
INGREDIENSER
- 2 dl perlebyg
- salt
- 2 spsk. flydende honning
- ½ dl æbleeddike
- ½ dl olivenolie
- 1 fennikel
- ½ lille hvidkål
- 1 æble
- 2 skinkesnitsler
- olivenolie
- salt og peber
Denne her snitsel er uden panering og derfor sund og smækker fredagsmad sammen med slaw og korn.
1. Skyl perlebyggen, og kog den mør i usaltet vand i ca. 15 minutter. Salt den, og hæld overskydende vand fra.
2. Rør honning med æbleeddike og olivenolie. Snit fenniklen fint, gerne på et mandolinjern. Snit kålen fint med en stor kniv, og skær æblerne i julienne (tynde strimler).
3. Vend byg, fennikel, kål og æble sammen, og smag til med salt.
4. Pensl snitslerne med olie, og gril dem på en varm grillpande. Krydr med salt og peber.
Servér straks snitslerne med salat.
Få indkøbslisten til hele ugens madplan her
MADPLAN FOR RESTEN AF UGEN
Mandag: Citron og rosmarinkylling - Få opskriften her
Tirsdag: Bbq-kylling med kaffe og slaw - Få opskriften her
Onsdag: Grillede pitabrød med makrelcreme - Få opskriften her
Torsdag: Hakkebøffer i svøb med rosmarinkartofler - Få opskriften her