Aftensmad

Grillet mørbrad med grillede jordbær og salat

af Gitte Heidi Rasmussen 22. juli 2012
Foto: Bjørn Jakobsen
En sund sommergrill med dejlig sødme - prøv den

Grillet mørbrad med grillede jordbær og salat (Tid: 30 min.)

Ingredienser 400 g små nye skrubbede kartofler300 g afpudset svinemørbradSalt, peber250 g store jordbær2 spsk balsamicoglazeSpæde salaterFremgangsmåde 1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.2. Krydr kødet med salt og peber og grill det ca. 20 min. i alt, vend det med jævne mellemrum.3. Halvér bærrene og grill dem på skærefladen et kort øjeblik.4. Skær kødet i pæne stykker og servér med grillede bær, balsamicoglaze, salat og kartofler.

TIP

Balsamico glaze er en tyktflydende, indkogt balsamicoeddike, der lagres på træfade. Den er velegnet til dekoration, kødretter, marinering, salatdressinger og desserter.Energi pr. person: 444 kcal.Fordelt på:protein 34%kulhydrat 44%fedt 22%

Hvad synes du om denne opskrift?Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.