Aftensmad

Frokostbru­scetta med parmaskinke, artiskok og blomme

af Anne Larsen 27. oktober 2008
Tid: 15 min.Det med den lufttørrede skinke kan vi også i Danmark - lad mig nævne slagter Munch i Skagen og slagter Aalbæk i Farre ved Give, samt den

Tid: 15 min.Det med den lufttørrede skinke kan vi også i Danmark - lad mig nævne slagter Munch i Skagen og slagter Aalbæk i Farre ved Give, samt den spændende nye skinke, der netop er udviklet hos Tican i Thisted og kommer i handelen til efteråret.8 skiver godt rustikt brødOlivenolieCa. 16 artiskokhjerter4 blommer½ frisk rød chili50 g rucolasalat8 skiver parmaskinkeHavsaltFriskkværnet sort peberDryp brødskiverne med olivenolie og steg dem sprøde på panden. Hak artiskokhjerter, blommer og chili fint og krydr med salt og peber.Skyl rucolasalaten og fordel den på de ristede brødskiver, læg artiskokblandingen på og slut med parmaskinke, hvor det synlige fedt er skåret fra.Proteinenergi: 24 pct.Fedtenergi: 14 pct.Kulhydratenergi: 62 pct.241 kcal pr. person