Aftensmad

Fiskefingre med remoulade

af Beagle Iuel-Brockdorff 9. september 2009
Tid: Ca. 45 min.5-6 store bagekartofler i tynde bådeOlieSalt, peberHakket persilleCa. 500 g torsk eller sej i tykke fingreRaspSmørRemoulade:2 store

Tid: Ca. 45 min.5-6 store bagekartofler i tynde bådeOlieSalt, peberHakket persilleCa. 500 g torsk eller sej i tykke fingreRaspSmørRemoulade:2 store spsk god mayonnaise1 spsk græsk yoghurt½ tsk karry1 lille tsk dijonsennepCa. 1 spsk Ravigottesauce (Cervera)Citronsaft1 lille spsk kapers4-5 hakkede cornichoner1 hakket bladselleristilk1 finthakket skalotteløg1 revet lille gulerodLidt finthakket kålVend kartoffelbådene i lidt olie, salt og peber i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min., til de er brunede og færdige.Drys imens fisken med salt og vend stykkerne i rasp. Steg dem på alle sider i olie og brusende smør på en pande. De skal være brunede.Rør mayonnaise og græsk yoghurt sammen og tilsæt det øvrige. Kom evt. lidt meremayonnaise i. Smag til og servér remouladen til fiskefingrene og kartoflerne.