Aftensmad

Fisk i kokosmælk

af Beagle Iuel-Brockdorff 20. marts 2009
Tid: Ca. 25 min.500 g fast fisk i filet, fx torsk2 spsk olie1½ bundt snittede forårsløg2 grønne chilier i tynde ringe2 kaffir-limeblade½ tsk stødt

Tid: Ca. 25 min.500 g fast fisk i filet, fx torsk2 spsk olie1½ bundt snittede forårsløg2 grønne chilier i tynde ringe2 kaffir-limeblade½ tsk stødt spidskommen1 lille dåse kokosmælkCa. 2 dl bouillonLimesaftSalt, peberTilbehør:Jasminris med hakket persilleSkær fisken i mundrette stykker.Damp forårsløgene i en wok eller bred gryde i olie og tilsæt chili (hold den ene tilbage), limeblade, spidskommen, kokosmælk og bouillon og kog op. Læg fisken i og kog 2 min. Smag til med limesaft, salt og peber og evt. med mere chili. Servér retten med persillerisene.