Aftensmad

Couscoussalat med kylling

af Louisa Lorang 22. november 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er couscoussalat med kylling. Få opskriften her

1 dl couscous1½ dl kogende vand1 tsk. gurkemeje1 tsk. salt1 spsk. olivenolieENDVIDERE:2 søde kartofler2 kyllingebryster i strimlerlidt olivenolieurtesalt50 g mandler²/ bundt bredbladet persille, hakketcitronsaftKom couscous i en skål. Rør kogende vand med gurkemeje, salt og olie, og hæld det over couscoussen. Sæt film over skålen, og lad couscoussen trække i 10 minutter.Skæl imens kartoflerne, og skær dem i både. Læg dem på bagepapir på en bageplade, og dryp dem med lidt olie og salt. Dup kyllingen tør, og læg den ved siden af kartoflerne. Dryp med olie, og krydr med urtesalt. Steg begge dele i en 200° varm ovn i 12-15 minutter, eller til kyllingen er tilberedt, og kartoflerne er møre. Kartoflerne skal evt. have lidt længere. Rist mandlerne i den varme ovn, lad dem køle en smule, og hak dem groft.Rør i couscoussen med en gaffel. Vend lune søde kartofler, kylling, mandler og persille i couscoussen, og smag til med citron og salt. Servér straks (eller spis salaten kold).Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER