Aftensmad

Auberginer med tomatsauce

af Beagle Iuel-Brockdorff 9. september 2009
2 auberginer i skiveroliesaltpeber150 g revet ostTomatsauce:1 hakket løg2 hakkedehvidløgsfed1 spsk olivenolie1½ dåse hakkede tomateroregano og

2 auberginer i skiveroliesaltpeber150 g revet ostTomatsauce:1 hakket løg2 hakkedehvidløgsfed1 spsk olivenolie1½ dåse hakkede tomateroregano og basilikumPensl aubergineskiverne med olie, drys dem med salt og peber og steg dem gyldenbrune i ovnen ved 225 grader.Damp løg og hvidløg i lidt olie i en gryde og tilsæt tomater og krydderier.Kog ca. 5 min. og smag til. Læg lubergineskiverne i små bunker, drys ost på og grill dem. Serveres med tomatsaucen.

Prøv også:AuberginesandwichFyldte auberginerAuberginer med kødsovs