Erotiske noveller - læs dem gratis lige her
Kærlighed og sex

10 erotiske noveller, du kan læse helt gratis

6. februar 2013
af Redaktionen
Erotiske noveller er populære som aldrig før, og her giver vi dig 10 erotiske historier gratis!

Erotiske noveller til kvinder har aldrig været så populært som det er lige nu. Hele genren fik fornyet fanbase efter Fifty Shades of Grey trilogien, skrevet af E.L James, udkom i 2011 udkom og tog verdens kvinder med storm.

Læs også: Her er den bedste erotiske litteratur for kvinder

På trods af, at Fifty Shades of Grey bøgerne i høj grad handler om dominans og SM, så bliver bøgerne læst både af kvinder der selv har disse seksuelle præferencer, men i høj grad også af kvinder hvis eget sexliv hælder mere til 'vanillesex' end pisk og afstraffelse. Her kan du finde erotiske historier om begge. Og meget andet!

I humør til noget frækt? Gå på opdagelse i alle vores erotiske noveller her

Erotiske noveller - alle de frække historier

Erotisk litteratur begrænser sig ikke kun til bøger, men gør sig i høj grad også gældende i form af erotiske noveller. Nogle af de bedste erotiske noveller er skrevet af helt almindelige mennesker med et levende sprog og en god fantasi. Omdrejningspunktet i de erotiske noveller, du finder her, spænder bredt og omhandler alt fra bondage, til gruppesex, pigesex og meget andet. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen.

Længere nede i denne artikel finder du links til 10 erotiske noveller, som du nu kan læse helt gratis her.

Læs også: 3 hemmelige sexfantasier, mænd ikke fortæller om

Læs erotiske noveller gratis

Herunder finder du links til 10 forskellige erotiske noveller, du kan læse gratis.

"Erik slikkede mit røvhul og nulrede min klit. Det blev sværere og sværere at koncentrere mig om at slikke Michaels pik, efterhånden som jeg kom tættere på klimaks"

Fra Kontaktannoncen

"Jeg trak hans boksershorts helt af og nød synet af et dejligt stort lem. Varmen fra dengang tog nu over. Jeg ville have ham, og det skulle bare være nu."

Fra Udlejeren

"I aften var det hans tur til at være offer. Jeg satte mig ned på sengen igen. Nicolai trak blusen op over hovedet og af. Jeg kiggede på ham imens, så på hans muskuløse overkrop."

Fra Sødt humør

"Jeg stønner højt af liderlighed og kan bare ikke få nok at dig og din pik. Pludselig rækker du over efter dildoen, der stadig ligger i sofaen, og spørger mig, om jeg vil have en pik mere, og inden jeg når at svarer dig, putter du den i min mund, så jeg kan smage mine egne safter."

Fra En lørdag aften

"Han putter hurtigt sin pik i hende, og hun stønner højt. Jeg vil også kneppes. Hun lægger sig igen på ryggen, og jeg stiller mig på alle fire over hende med hovedet begravet mellem hendes ben og beder Thomas tage mig blidt bagfra.

Fra Firkantsfantasien

"Du holder mine ben ud til siden, min ryg er mod væggen, numsen på det lille bord. Jeg er hjælpeløs, liderlig og venter spændt på at mærke din pik inde i mig. Den glider nemt ind i min våde fisse."

Fra Golfweekend

"Jeg tænder på tanken om at vise mig frem for min mand, gerne i frækt undertøj og mens jeg rører ved mig selv. Efterhånden er lysten vokset til også at vise mig frem for andre."

Fra Vinduespudseren

"Hurtigt hev hun nederdelen op og jog to fingre op i sin våde fisse. Hun skælvede. Vidste at aftenens spændende tanker ville give hende en hurtig udløsning."

Fra HAM

"Det er fristende at drille lidt, når nu jeg egentlig ikke har tid til at give et blowjob og heller ikke helt kan lade være. Men straffen falder prompte, og jeg må tage på arbejde med varme balder, uden trusser og med udsigt til mere"

Fra Fræk weekend

"Jeg glemte hurtigt alt om min generthed, da jeg først begyndte at slappe af, også selv om kropsmassagen helt uventet endte nede mellem mine ben"

Fra Massagen

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_5.png

Læs også