erotiske noveller
Kærlighed og sex

Erotiske noveller: Kontaktannoncen

1. maj 2013
af Pia
Erotiske noveller: “Vi er et par friske fyre, som gerne vil forkæle DIG”. Sådan stod der i mailen fra min datingside. Det var et tilbud, jeg ikke kunne afslå.

EROTISKE NOVELLER: KONTAKTANNONCEN

Ah, endelig weekend. Efter en hård uge på arbejdet var det fantastisk at kunne se frem til en hel weekend uden forpligtelser. Desværre også en hel weekend uden en mand. Det var længe siden, jeg havde haft en kæreste. Det var længe siden, jeg havde fået noget.

Tanken om at gå alene i byen var ikke tillokkende. Og Louise, min gode veninde, var på ferie med sin mand. Måske skulle jeg gå til gynækolog bare for at få tjekket, om der overhovedet var hul igennem.

Jeg tændte computeren og tjekkede min mail. Et par venindemails og en mail fra min datingside. Det skete jævnligt, at jeg fik mails fra min datingside, men denne var anderledes. En fyr, der hed Erik, havde skrevet. "Vi er et par friske fyre, som gerne vil forkæle DIG." Der var vedhæftet et billede af de to friske fyre, hvoraf den ene måtte være Erik. Hvad skulle jeg gøre ved det?

Hovedet fyldt med liderlige tanker

Lige pludselig var hovedet fyldt med liderlige tanker. Jeg tjekkede Eriks profil, han var online. Lød som en rar fyr, så godt ud. Jeg tjekkede billedet i mailen igen. Den anden fyr så heller ikke værst ud. Hvad fanden! Hvo intet vover, intet vinder. Jeg skrev tilbage. "Lyder spændende … "

Svarmailen kom inden der var gået to minutter. Og efter en kort udveksling af mails, aftalte vi at mødes på en restaurant dagen efter.

LÆS FLERE EROTISKE NOVELLER HER

Jeg gik i bad og onanerede med bruseren. Det forekom mig, at der var uendelige muligheder med to fyre, to pikke. Jeg glædede mig. Restauranten summede af glade mennesker og travle tjenere, da jeg kom ind. Erik havde skrevet, at jeg skulle henvende mig til tjeneren, når jeg kom, så ville han vise mig ned til bordet.

> Se galleriet : Almindelige kvinder smider tøjet

Iført en sort lårkort kjole, ingen BH, G-streng, en kort sort jakke og stiletter, tiltrak jeg en del anerkendende blikke fra mænd, der sad rundt om i restauranten. Også Erik og Michael så ud til at nyde synet, da jeg blev vist hen til deres bord. De rejste sig, gav hånd og præsenterede sig. Jeg satte mig. Vi snakkede om menukortet og fik bestilt. Snakken flød ubesværet, mens vi spiste. De var begge venlige og charmerende. Det tog mig ikke lang tid at bestemme mig, dette måtte prøves. Jeg afslog dessert og mumlede noget om at finde et toilet. Jeg ville hjem og finde ud af, hvad de to fyre duede til.

Da jeg kom ind i restauranten igen, smed jeg trusserne på bordet. Michael standsede midt i en sætning og kiggede liderligt og overrasket på mig. Erik tog langsomt trusserne og lagde dem i sin lomme. Han gav tegn til tjeneren. Jeg blev stående, mens Erik fik betalt og vi gik.

Legende fingre på klitten i taxaen

På gaden prajede vi en taxa. Erik satte sig på forsædet ved siden af chaufføren, Michael og jeg satte os på bagsædet. Jeg var stangliderlig. Michael kyssede mig i nakken, mens hans ene hånd kravlede op ad mit inderlår. Jeg kiggede på Erik, som ikke kunne gøre noget, og spredte mine ben. Så kunne han i det mindste se det, som Michael gjorde ved min våde kusse.

Michaels hånd fortsatte op langs mit inderlår, mens jeg stirrede Erik i øjnene. Da hans fingre fandt min klit, undslap et lille støn mine læber. Chaufføren kiggede mistænksomt i bakspejlet. Jeg prøvede på at nyde Michaels legende fingre på min klit, uden at chaufføren opdagede noget. Det var svært.

Erik prøvede at snakke med chaufføren for at aflede hans opmærksomhed. Jeg var meget stakåndet og svedig, da vi nåede frem til min adresse. Drengene betalte, og jeg famlede mine nøgler frem med en hånd på hver balde. Erik var ivrig efter at tage del i legen. En finger fandt min kusse bagfra. Jeg stønnede, strittede med røven og lænede mig op ad døren uden at være i stand til at låse den op.

Michael tog blidt nøglerne ud af hånden på mig og låste op. Hvis ikke drengene havde været fokuserede og ført mig op ad trappen til min lejlighed, ville jeg have kneppet dem i opgangen.

Da vi kom ind i lejligheden, fik jeg dem til at sætte sig i sofaen, hvorefter jeg bød dem på en drink. De sad pænt og ventede, da jeg rumsterede i køkkenet med flasker og isterninger. Da jeg kom ind i stuen med en lille bakke med tre drinks, tog Michael bakken ud af mine hænder og stillede den på stuebordet, hvorefter jeg fik et vådt kys af ham.

Jeg kunne mærke Eriks krop bag mig og hans hænder, der kuplede sig om mine bryster og legede med de stive vorter gennem kjolens tynde stof. Michaels hænder var på mine hofter. Langsomt trak han min kjole op, mens han kyssede mig. Erik fjernede sine hænder, så Michael uhindret kunne trække kjolen op over mit hoved. Sekundet efter var de på mine bryster igen.

"Jeg kunne mærke hans stive pik gennem stoffet i hans bukser"

Jeg begyndte at knappe Michaels skjorte op, mens vi fortsat kyssede hinanden. Erik kyssede sig vej ned ad min rygrad og nåede revnen mellem mine balder. Hans hænder gled ned til min kusse. Jeg stønnede, da han nåede min klit. Jeg støttede mig til Michael og begyndte at knappe hans bukser op. Den stive pik sprang mig i møde, da jeg trak bukserne ned.

Michael blev skubbet ned at sidde i sofaen, og jeg fik hevet sokker og bukser af ham. Samtidig spredte jeg benene og strittede med røven, så Erik kunne komme til, hvorefter jeg gav mig til at slikke det bedste, jeg havde lært. Erik slikkede mit røvhul og nulrede min klit. Det blev sværere og sværere at koncentrere mig om at slikke Michaels pik, efterhånden som jeg kom tættere på klimaks.

Til sidst måtte jeg overgive mig - jeg kom. Det eneste, jeg var i stand til, var at holde fast i Michaels stive lem. Da jeg kom til mig selv, kravlede jeg op i sofaen og stak røven op i hovedet på Michael og bad ham om at kneppe mig, dybt og grundigt. Jeg placerede albuerne på armlænet og sagde til Erik, at nu var det hans tur.

Ingen af dem var sene til at efterkomme mine opfordringer, og snart havde jeg Eriks pik i munden og Michaels i kussen. Det var en vidunderlig følelse at få så meget pik på en gang. Det var sandelig et par friske fyre. Efterhånden overtog fyrene initiativet, villigt gjorde jeg, som der blev sagt. Jeg blev brugt af to fyre, og jeg nød det. Jeg red på Michaels pik og havde Eriks i munden, han kneppede mig dybt med et fast greb i mit hår. Jeg trak mig væk for at bede ham om at kneppe mig i røven. Han var ikke sen til at efterkomme min opfordring. Med hænderne spredte jeg mine balder og lagde mig helt ned mod Michaels svedige brystkasse.

Erik tog fat om mine håndled og holdt mig fast. Forsigtigt styrede han lemmet ind i mit røvhul.
Michaels pik var stadig i min kusse. Det gjorde ondt, og det gjorde godt på samme tid. Langsomt blev pikken presset helt i bund, derefter lå de to fyre helt stille. Jeg kunne mærke pulsen i deres dunkende pikke i mit indre.

Som om de havde aftalt det på forhånd, begyndte de to fyre at røre på sig. Langsomt i starten, rytmisk. Stadig blev jeg holdt fast af Eriks stærke hænder. Jeg kunne intet gøre andet end at lade mig kneppe.

Udsat for en sådan behandling er det svært at være upåvirket. Alt for hurtigt kom jeg. Men som før nævnt var det et par vældigt friske fyre. De undte mig en kort pause til at komme mig oven på mine krampetrækninger, og derefter fortsatte knepperiet med mig som det villige "off er".

Jeg har ingen anelse om, hvor længe vi fortsatte, men jeg ved, at jeg var overordentlig tilfredsstillet, øm og meget træt, da jeg faldt i søvn med en fyr på hver side af mig. Da jeg vågnede, var de gået, og jeg har ikke set dem siden. Hvis I læser dette, Erik og Michael, så lad mig høre fra jer. Jeg vil gerne ha' en tur mere.

Læs også