sinful
Kærlighed og sex

Sexnoveller: Vinduespudseren

2. december 2013
af Ajp
"Jeg tænder på tanken om at vise mig frem for min mand, gerne i frækt undertøj og mens jeg rører ved mig selv". Læs sexnoveller her.

Find endnu flere sexnoveller her

Jeg tænder på tanken om at vise mig frem for min mand, gerne i frækt undertøj og mens jeg rører ved mig selv. Efterhånden er lysten vokset til også at vise mig frem for andre. Og måske var det netop, hvad der skete en aften - helt uden at jeg vidste det

I den forgangne sommer er jeg begyndt at fantasere mere og mere om at vise mig frem, ikke kun for min egen mand, men også for fremmede mænd.

Min mand og jeg er gode til at pirre hinanden, sende frække sms'er og mails, og så senere, når vi er hjemme sammen i huset, går vi og sender små "signaler" til hinanden. F.eks. efter at vi har spist aftensmad og min mand er ved at rydde op i køkkenet, så kan jeg godt finde på at gå nøgen hele vejen gennem huset fra soveværelset og ud til badeværelset.

Og idet jeg går igennem køkkenet, kommer jeg tilfældigt til at klappe ham i hans dejlige røv.
Det ved jeg, tænder ham vildt meget. Det tænder også mig. På vej ud til badeværelset kan jeg ikke dy mig for at føre min ene hånd ned til mit varme skridt, nu både er varm og våd af bare liderlighed.

Efter at have været i bad, hvor jeg lader den varme bruser lege længe med mine bryster og mit våde, varme og villige skridt, står jeg længe ude i badeværelset og gør mig lækker. Jeg smører mig ind i en dejlig creme og sætter mit hår op i en knold i nakken. Derefter begynder jeg langsomt at tage noget frækt undertøj på.

Denne aften er det blevet til et par sorte stay-ups med en bred blondekant, nogle søde og gennemsigtige sorte trusser, der også er bundløse, en ¼-skåls-BH, hvor mine nu strittende brystvorter kan titte op over kanten. Lige et syn, der kan tænde min mand endnu mere, end han er i forvejen.

>>Sæt gang i sexlysten med frække spil, der gør det sjovere for jer at få snakket om sex - og få lyst til hinanden. Find de bedste af slagsen her.

Mens jeg står og klæder mig på, kan jeg ikke dy mig for at mærke efter. Jo, den er god nok. Min kusse er både blevet mere varm og endnu mere våd. Mine kønslæber er også med på legen -de er opsvulmede og følsomme. Efter endt påklædning tager jeg en af mine kimonoer på for at være pakket pænt ind - i hvert fald til at begynde med. Først på aftenen sidder vi så og hygger i stuen, drikker te, ser måske fjernsyn, læser eller snakker.

Min mand har også været i bad, men jeg kan ikke se, hvad han har på af undertøj, fordi han også har taget en kimono på. Så mens vi sidder og hygger, fantaserer vi hver især om, hvad den anden har på inderst inde. Pludselig kommer min mand i tanke om, at han har glemt sin sports-taske i klubhuset.

Han siger, at han lige smutter i et par bukser og en trøje, så han kan køre ned og hente den. Lidt drilsk siger han til mig, at jeg evt. kan lægge mig ind i soveværelset og læse en erotisk novelle for at blive lidt varm.

Denne opfordring er ikke til at misforstå, så næsten inden min mand er kørt ud af garagen, ligger jeg på maven inde i vores dejlige og varme soveværelse, har tændt vores to læselamper og nogle fyrfadslys, kun iført mine åbne trusser og min BH.

Jeg finder et blad ved siden af min seng, hvor de plejer at ligge. Slår op på en artikel om netop det at vise sig frem for fremmede mænd. Lækkert. Mens jeg ligger på maven og læser, kan jeg selvfølgelig godt mærke, at min krop tænder mere og mere, men for lige at være helt sikker, fører jeg min ene hånd ned til mine åbne trusser. Og jo, den er god nok, min kusse er varm, våd og omkranset af mine glatte og nu meget opsvulmede kønslæber. Jeg masserer min klit en lille smule, bare for lige at mærke suset i resten af min liderlige krop.

Jeg har ikke trukket gardinerne for, det giver nemlig min mand mulighed for en gang i mellem at være med på en kigger, når han kommer tidligere hjem end planlagt - eller netop kommer hjem som aftalt. Alle tricks gælder. Umiddelbart synes jeg, at jeg kan høre fodtrin på terrassen uden for soveværelset.

Hmm, tænker jeg. Så har min mand haft travlt med at komme tilbage. Jeg synes bare ikke, at jeg har hørt bilen køre ind i garagen.

Ud af min øjenkrog kan jeg skimte en mørk skikkelse, der begynder at smøre vores vindue ind i sæbe med en børste. Hvad har min mand nu gang i? Begynder han at lege vinduespudser her tæt på midnat i måneskin? Det tænder mig endnu mere, og nu kan blad altså være blad, jeg vender mig om og ligger nu på ryggen, så han kan se mine strittende brystvorter. Og i og med at jeg spreder mine ben mere og mere, kan han også se, at jeg har de bundløse trusser på, som han elsker at stikke sin frække tunge ind igennem, lige op i min nu endnu mere våde og varme kusse.

>>Er sex en leg for jer? Så er en sex-gynge måske et godt stykke legetøj! Find dem her.

Det kan næsten ikke blive mere frækt lige nu. Jeg slikker mig drilsk om munden min ene hånd masserer mit ene bryst, og min anden hånd har travlt med at fingerkneppe min nu meget piktrængende kusse.

Min mand begynder nu stille og roligt at fjerne vand og sæbe med en smal vinduesskraber, Jo mere han ser på mig, jo mere tænder jeg. Lige nu ved jeg godt, at hans dejlige pik med de glatte, bløde nødder er fuldstændig stiv og helt sutteklar.

Mens min mand fjerner de sidste sæberester på ruden, vender jeg min krop, sætter mig op på alle fire og stritter med min numse ud mod vinduet for at lokke ham endnu mere. Jeg vrikker let og fristende med mine balder, alt i mens jeg kan ane hans ansigt i vores skabsspejl på den anden side af vores dobbeltseng.

Lige pludselig synes jeg, at han forsvinder ud af syne. Har jeg bare drømt eller hvad? Jeg ligger stadig på alle fire, da jeg øjeblikket efter hører en bil køre ind i garagen. Nu begynder jeg for alvor at blive ekstra tændt. Hvem kommer kørende ind i garagen, hvis min mand nu har leget vinduespudser på vores soveværelsesvindue lige før?

Jeg lægger mig ned på ryggen igen, begynder at lege med mit skridt og mine bryster igen. Jeg kan slet ikke lade være nu. Mens jeg ligger og nyder mig selv, åbner soveværelsesdøren sig forsigtigt, og ind ad døren kommer min mand med et stort og frækt smil på læben:

- Nå du ligger nok og hygger dig efter en god omgang godnat-læsning?
- Ja, det gør jeg da. Du har vel kun tænkt på at komme hjem og slikke min varme og våde fisse, svarer jeg.

Min mand er ikke længe om at tage sit tøj af og står lige nu kun i et par flotte sorte trusser med to indbyggede slidser det helt rigtige sted! Han kravler hen over sengen og over til mig, begynder at kysse mig blidt på munden, vælter mig ned på ryggen, begynder at kysse mine brystvorter, der stritter op over BH-skålen.

Og mens hans mund sutter og kærtegner min mund og mine bryster på skift, går hans frække fingre på opdagelse og finder vej igennem de åbne trusser. Hans tommelfinger begynder at massere min klit, hans pege- og langfinger begynder at fingerkneppe min våde og varme fisse. Til sidst finder hans lillefinger stille og roligt vej op i mit villige anus, der også kan lide at blive masseret.

Åh, jeg er lige ved at eksplodere! Jeg stikker min ene hånd ind i en af slidserne i hans trusser, får fat i hans glatte og dejligt stive skaft og tænker, giv mig lov til at sutte den først, før du kommer ind i min varme og våde fisse, som jeg allerhelst vil have den.

Jeg sutter hans dejlige, stive pik, mens han stadig finger-knepper både min fisse og anus, og samtidig sutter på mine stadigt stive brystvorter. Skønt. Det varer ikke længe, før jeg tigger ham om, at han skal tage mig bagfra. Det er det bedste, jeg ved. Jeg lægger mig på alle fire, mens jeg stritter ekstra frækt med min røv, og han placerer sig bag mine balder på knæ.

Vi har placeret os på tværs i vores seng, så jeg kan se ham i skabsspejlet, og han kan også se mit ansigt og mine reaktioner i spejlet.

Min mand begynder stille og roligt at lade sin stive pik køre frem og tilbage i min våde og varme fisse, alt imens han masserer begge mine bryster. Det varer ikke længe, før vi kommer i en fælles orgasme, som mere eller mindre skriges ud i soveværelset. Vi bliver siddende på knæ en lille smule endnu for at kunne nyde hinandens varme og begær. Efterfølgende trækker han sig ud, og vi ligger sammen under den ene dyne og holder om hinanden, kysser og krammer som tak for en god og fræk aften.

Da jeg spørger ham, om han nåede at hente det, han havde glemt i klubhuset, svarer han, ja det nåede han, men han undskylder med det samme, at det trak lidt ud.

Han havde lige mødt et par stykker, som han skulle nå at snakke med. Det gjorde vel ikke noget, du havde jo din godnat-læsning til at varme op på, ik'? siger han med et frækt glimt i øjet

- Jo… det havde jeg, får jeg fremstammet, mens jeg begynder at tænke på, hvem vinduespudseren så var.

Artiklen indeholder affiliate-links

Læs også