sinful
Kærlighed og sex

Sexnoveller - læs historien om "HAM" her

1. maj 2013
af Pia P
"De har brugt en del tid på at tage mod til sig, så de kunne mødes. Og nu skal det være. Nervøsiteten og ophidselsen blander sig til en spændende og liderlig oplevelse..." Sexnoveller er pirrende læsning. Denne er i hvert fald.

Find flere sexnoveller i høj kvalitet her

De havde skrevet sammen et stykke tid på nettet. Det var en fælles bekendt, som mente, de skulle prøve at facebook- date, når de nu begge var singler. De havde flere gange aftalt et møde, men panikken og sommerfuglene i maven havde forpurret det.

Denne aften sad hun i biografen med sin veninde og tænkte på HAM. Den fremmede, hun aldrig havde mødt, men som alligevel ikke føltes som en fremmed. Han var på familiebesøg hele aftenen i området, hvor hun kom fra. Det var pirrende at tænke på, hvor tæt på han pludselig var. Han kunne være kørt forbi, da de stod udenfor biografen, uden hun vidste det.

Læs også: Endnu flere sexnoveller her

Men her i biografen sad hun i mørket med en kilden ned langs rygraden og helt ud i tæerne af spænding. Han havde tidligere spurgt hende, om de måske skulle i byen senere. Tanken om pludselig at stå foran et møde var både spændende og skræmmende. Hun sad med sin jakke over skødet og forsøgte at følge med i den ellers udmærkede film.

Med ham i tankerne gled hendes hånd umærkeligt og nærmest af sig selv ned under nederdelen og ned i trusserne. Der var varmt og vådt. Tanken om at skulle vente længere med deres møde var uudholdelig. Hun måtte se ham nu.

Da filmen langt om længe var slut, gik de tilbage til bilerne og blev enige om at tage en kaffe hos veninden. Endelig alene i bilen på vej derud, fik hun skruet sig ud af sine trusser, mens hun forsøgte at holde bilen på vejen. Hurtigt hev hun nederdelen op og jog to fingre op i sin våde fisse. Hun skælvede. Vidste at aftenens spændende tanker ville give hende en hurtig udløsning. Alt imens hun kun tænkte på en fremmed mands pik og forsøgte at holde bilen på rette vej, gned hun hurtigt og skælvende sin klit, indtil hun klynkede sin orgasme ud, lige før hun nåede venindens indkørsel.

En kortvarig tilfredsstillende fornemmelse fyldte hendes krop. Men hun ville have mere. Midt i kaffen, fik hun en sms fra HAM. Han spurgte, om hun ville komme og få en øl hos familien. Hun tøvede. Han spurgte, om hun var modig. Hendes skød brændte, og hendes lyst til at se ham tvang hendes fornuft ud af hovedet. Hun skyndte sig at køre hjemad, mens hendes tanker væltede rundt.


Det var jo sindssygt. Hun havde aldrig mødt ham, og her sad hun i bilen og overvejede at tage på visit kl. 24 om natten hos hans familie. Men inderst i sine tanker vidste hun, at et ja tak var uundgåeligt.

Tiden var kommet. Da hun nåede hjem, begyndte fornuften alligevel at melde sig. Hvad ville hans familie tænke? Kunne det være bluf fra hans side - for at prøve hende af? Hun fik flere sms'er og kunne mærke, at han også tøvede. Sammen besluttede de, at det fornuftige nok var at vente med det første møde. Hun gik ind til computeren og satte sig. Var både skuffet og lettet på en gang.

Blodet drønede rundt i hendes krop, og hun havde ingen ro på sig. Kunne slet ikke overveje at sove nu, selvom klokken efterhånden nærmede sig to om natten. Pludselig da hun igen svømmede væk i sine tanker om ham, bippede en sms ind på hendes telefon. Hun åbnede den. Rystede let på hånden. Det var ham.

Han spurgte, om hun ikke kunne komme og hente ham i stedet. Han spurgte om hun turde? Hun vidste det med det samme. Nu var der ingen vej tilbage. Svarede ham hurtigt, at hun turde. Skrev bagefter, at hun kunne være der om en time. Hun løb rundt i huset og foretog en kort oprydning, mens maven og tankerne kværnede rundt. Hurtigt skyndte hun sig ud i bilen og kørte. Bange for at fornuften ville sejre igen, inden hun kom af sted.

Læs også : Er du god i sengen? Her er de 5 vaner der afslører dig

Turen derud var fyldt med skiftende følelser, lige fra rædsel og panik til spænding og dybt begær. Da hun endelig holdt i indkørslen og kunne se folk bag vinduerne, svigtede modet. Men det var for sent nu. Efter lidt tid, hvor hun kæmpede med nerverne, kom han ud til bilen og satte sig ind. De hilste forsigtigt på hinanden, og hun skyndte sig at komme af sted hjemad med sin fangst.

Køreturen var overraskende rolig og afslappet med god snak undervejs. Da de nåede hjem til hende og steg ud af bilen, tog han fat i hende og gav hende et kram.

- Ordentligt hej, sagde han. Hun indsnusede hans duft og mærkede hans stærke arme om sig.

De gik ind. Da de kom ind, viste hun ham hurtigt huset, men undgik behændigt soveværelset. Nervøsiteten havde meldt sig. Hun rystede næsten. Spurgte, om han ville have noget at drikke. Han sagde ja, og de satte sig ved spisebordet ved siden af hinanden og snakkede lidt om løst og fast. Tankerne kværnede rundt i hovedet på hende. Hvordan skulle hun komme videre herfra? Så snart hun havde tænkt tanken, mærkede hun en snurren forneden.

Han begyndte endelig at snakke om, at han var træt. Uden at tænke fløj det ud af munden på hende, om han ville se soveværelset. Han sagde ja. Hun skyndte sig derind og tændte lys, og da hun kom tilbage til køkkenet, stod han i døren. Hun gik hen til ham og sagde med rystende stemme, at hun lige ville slukke lyset i køkkenet. Men da hun gik forbi ham, greb han i det samme hendes hånd og holdt hende tilbage.

Hun vendte sig skælvende om mod ham. Mødte hans blik. Gled roligt og sikkert ind i hans arme, mens hans læber fandt hendes. Sådan stod de lidt. Kyssede og udforskede. Hun udfordrede ham en smule med små drillende kys, og kunne mærke hele sin krop i glødende spænding. Til sidst kunne hun ikke vente længere. Hviskede hæst i hans øre, om de ikke skulle se på det soveværelse. Han nikkede og fulgte efter hende derind.

Læs også: 5 grunde til at morgensex er godt

En mærkelig fornemmelse af tryghed fyldte hende, da han trak hende med sig ned på sengen. Han var fremmed, men alligevel kendte hun ham. Hun nød hans kys og begyndte at udforske. Følte det, som om hun snart ville sprænges, hvis hun ikke fik hans pik at mærke. Hendes hånd krøb af sig selv nedad mod buksekanten, og et støn undslap hendes læber, da hun mærkede den hårde bule. Hun vidste, hvad der var i vente.

Han hjalp hende hurtigt med at få sine bukser af, og da hun tog et fast tag i hans stive pik, hviskede han hæst, at hun da havde alt for meget tøj på. Hurtigt hev de i fællesskab resten af tøjet af. Han kyssede hende lidenskabeligt igen. Krævende. Han vidste hvad han ville have. Og hun vidste det. Hun skælvede, da hans læber mødte den ene brystvorte. Han sugede blidt og så hårdere. En voldsom lystfølelse brusede igennem hende. Hans fingre fandt vej til hendes fisse.

Den var allerede godt våd. Hun klynkede højt, og alle muskler var spændt. Pludselig holdt han en lille pause og kiggede på hende. Hun skubbede ham tilbage på sengen og kyssede ham igen. Legende. Drillende. Vidste, hvad han ønskede. Til sidst kunne han ikke vente længere og bad hende om at sutte pikken. Hun følte et stød gennem kroppen ved hans ord, og hun gled hurtigt længere ned. Ivrigt tog hun hans pik i munden. Lod den glide ind i én lang bevægelse helt til roden. Han stønnede - nød det. Hun suttede videre. Legede med pikhovedet. Tog den igen ind til roden. Han stønnede højt nu. Fortalte hende, hvor dejligt det var. Det ansporede hende til at tage endnu hårdere fat, og hun sugede alt, hvad hun kunne, hårdt, mens hun stønnede i takt med ham.

>>Find gode glidecremer til fornuftige priser her

Hun var nu sjaskvåd og følte det, som om hendes indre var i ild. Hun måtte mærke hans pik i sig. Kunne ikke vente længere. Som om han kunne mærke hendes desperation, greb han fat i hende og væltede hende om i sengen. Tog hendes ben op på sine skuldre. Hun stønnede forventningsfuldt. Et skrig af fryd slap hendes læber, da han hurtigt stødte dybt ind i hende. Hun mærkede, at den første orgasme ikke ville lade vente på sig længe, og skreg, da han stødte til igen. I takt med stødene, steg flammerne i hende, og efter få sekunder skreg hun sin første orgasme ud i rummet. Han smilede frækt.

Tilfreds med sin magt over hende. Hun klynkede, mens han langsomt og roligt fortsatte sine bevægelser i hende. Han var ikke færdig med hende endnu. Slet ikke færdig. Han kyssede igen hendes hårde brystvorter, og mens han stadig lod pikken glide stille ud og ind, fandt han med en finger frem til hendes bagerste hul. Hun stønnede. Vidste ikke, hvad hun skulle forvente, for det var lang tid siden.

Langsomt cirklede han om åbningen. Gned den ind i hendes fissesafter. Da han lod fingeren glide ind, gispede hun. Det bølgede af lyst gennem hende. Hun var klar igen. Mens hans finger kørte langsomt ud og ind af hendes røv, gled han ned og begyndte grådigt at slikke hendes skød. Lod tungen glide op og ned med lange slik. Hun trak vejret i gispende stød. Han satte sig op og så på hende. Betragtede hendes ophidselse med et frækt smil. Han kneppede hendes røv lidt mere med fingeren og lod så pikken finde vej derned. Pressede roligt hårdere og hårdere for hvert stød, og langsomt gled hans pik længere og længere ind i hendes røv. Hun skreg af fryd, da han til sidst lod den glide helt i bund. Han satte hurtigt tempoet op og ville have hende til at komme igen. Hun var allerede tæt på.

Han gned hendes klit, mens han kneppede hende hårdt og førte så hendes egen hånd derned. Hun tøvede, var ikke vant til at røre ved sig selv sammen med en mand, men han insisterede. Klynkende overgav hun sig og gned sig selv, mens han kneppede hende med en glødende vildskab.

Hun hørte midt i ophidselsen sig selv trygle ham om at kneppe hendes røv hårdt. Han fortalte hende med hæs lidenskabelig stemme, at hun skulle komme igen for ham, og det sendte hende ud i endnu en orgasme.

Mens hun kom, kunne hun gennem bølgerne høre hans lidenskabelige stemme fortælle hende, hvor fræk hun var, og hun skreg og skreg, til bølgerne lagde sig. Først mærkede hun en dyb forlegenhed over sin opførsel. Hun havde rørt ved sig selv, og været ligeglad med alt andet end hans pik, hænder og stemme. Men så slappede hun af. Følte sig tryg. Resten af natten og morgenen kneppede han hende igen og igen.

Hver gang hun tænkte, at nu kunne hun ikke mere, at det var umuligt for hende at fortsætte overraskede han hende på ny. Da de omsider lå slappe og trætte i hinandens arme, var hendes sidste tanke, inden hun faldt i søvn, at hun havde fået så mange orgasmer, at hun havde opgivet at tælle undervejs.

Hun havde fået, hvad hun havde sukket efter så længe og følte sig mere gennemkneppet og grundigt brugt end nogensinde før.

>>Har du mod på analsex? Her finder du godt begynder-legetøj

Denne artikel indeholder affiliatelinks

Læs også