Start dagen med en fræk gang morgensex, og få energi nok til hele dagen. Find ud af hvorfor morgensex er godt for dig, og læs sexolog, Sara Skaarups, guide til god morgensex.
Kærlighed og sex

5 grunde til at morgensex er godt

14. januar 2013
af Sara Skaarup, Magasinet Tidens Kvinder (Redigeret af Marie Krakau)
Start dagen med en fræk gang morgensex, og få energi nok til hele dagen. Find ud af hvorfor morgensex er godt for dig, og læs sexolog, Sara Skaarups, guide til god morgensex.

Vi foretrækker normalt aftensex fordi det efterlader os tilpas afslappede og trætte, men sex kan også have den omvendte effekt.

Læs også: Sådan får du god morgensex

Sara Skaarup

Sara Skaarup (1974) er sexolog,
cand. kom og forfatter. Hun ar-
bejder desuden som oplægsholder
og rådgiver omkring nye samlivsformer.

www.dynamiskerelationer.dk

Er du frisk på en fræk omgang morgensex anbefaler vi dog, at du lige læser med i denne artikel, hvor sexologen Sara Skaarup giver sine bedste tips til hvordan du gør morgensexen perfekt.

> Læs også: Bliv sund med sex

Sådan forbereder i god morgensex

Er du genert eller hæmmet omkring at elske med lyset tændt? Også her har morgenen noget at byde på. Brille- og kontaktlinsebrugere er ikke fuldt udrustede i sengen! Og det bløde morgenlys doucher alting, så du kan slappe af og se (lidt i hvert fald) godt ud og nyde samtidig.

Sæt vækkeuret. Børn og morgentravlhed er ingen undskyldning for ikke at få noget tidlig erotik. Sæt uret til at ringe 30 minutter før normalt, så er der tid til hyrdetimen. Det er godt givet ud, det lover vi.

Gå tidligt i seng dagen før, gerne nybadet. Hvis du har besluttet, at nu skal det være, så sørg for, at du ikke er halvdød at træthed ved morgengry. Du kan lire dig selv op ved at læse frække historier før sengetid UDEN at have sex bagefter, og så lige læse et par sider om morgenen og genopfriske lysten, før du kaster dig over gemalen.

Drageånde er et turn off, uanset hvor glade I er for hinanden. Vær beredt og læg en pakke mund-hygiejnisk tyggegummi eller nogle stærke pastiller klar på natbordet. En forsigtig start er altid god. Selv om manden af og til vågner med rejsning, så tag det roligt, det kan være en rent biologisk funktion uden lyst involveret, måske skal han bare tisse

> Se galleriet : Bliv inspireret til nye og frække sexstillinger

Derfor skal du dyrke morgensex

1. Du kan afslutte den frække drøm og lade drømmescenarier og hverdag blande sig i et soft morgenmedley uden filter, invitér din elsker med ind i den, og forlæng nattens fantasier in real life.

2. Du får en flot glød, når blodet ruller, så sex om morgenen pynter også. Røde kinder, der er kommet af at knalde, får dig til at lyse indefra og slår enhver mineralpudder eller rouge.

3. Du vågner op på en væsentligt sjovere måde end tre sure tryk på snoozeknappen. Kroppen kommer i gang, før du så meget som har rejst dig. Bare knald, stræk dig, og vupti du er kørende.

4. Det er en super chance for at mande din mand op: Sex giver ham power og maskulin råstyrke. Gør det når som helst eller bevidst for at booste hans selvværd og kraft på dage med et vigtigt møde.

5. Hvis I faldt småsure i søvn eller har ting, I slås med, er morgensex både våbenhvile og en chance for at lægge bøvl bag sig. Ordløs konfliktløsning styrer.

> Læs også: Det skal du IKKE gøre efter sex

Læs også